Yorumlar

Hizmet Alan

Çok Memnun

Memnun Olmayan

Tavsiye Eden

Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Şir... Söz...
17 Temmuz 2024

Bayraklı izmirde dedektiflik hizmeti aldım mükemmel bir hizmetti eş takibi hizmetinde my dedektiflik tek bu işin profesyonelleri sizleri seviyorum iyi bakın kendinize. Çok mutluyum

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Sev... Sev...
9 Temmuz 2024

Doğru hizmet profesyonel ekipten alınır eş takibi hizmeti kısa surede sonuca ulaştı dedektife 🕵️ ve arkadslara teşekkür ederim. Hizmet alacaklar aldatılanlar hiç düşünmeden çalışmanızı tavsiye ederim

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Han... Ram...
8 Temmuz 2024

Boşanmaya delil sunmak için uğraşanlar my dedektiflik bu işin piiri izmirde tek güvenilir dedektiflik bürosu. Bunu her mecraya yazdım yazıyorum beni bu çileden dertten kurtardınız sağolun iyiki sizlerle çalıştık

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Çiç... Şil...
3 Temmuz 2024

Merhaba. İzmirde dedektif olarak tek güvenilir şirket my dedektifliktir. Eş takibi çalışmaları sonucu alsancakta eşimin başka bir bayanla beni aldattığını ispat ettiler. Güvenimi boşa çıkartmayarak bu sıcaklarda güzel iş başardılar

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Ünl... Cey...
3 Temmuz 2024

My dedektiflik izmir buca subesinden hizmet aldım ben çokta memnun kaldım. İnşallah ihtiyaç duymazsınız!!

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Ley... Vel...
25 Haziran 2024

Selamlar olsun herkese. Umarım gerçekten ihtiyacı olanlar bu yorumu okur. Eşimi takip ettirdim aldatıldığımı kanıt ettim. Bu şirket sayesinde. İyiki buldum sizi. Teşekkür ederim

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Özl... Urş...
25 Haziran 2024

İzmir özel dedektiflik mehtap hanım kesinlikle tek tercih edeceğim şirket. Hem ahlaklı hem yasal hem zeki. İşimi tertemiz bitirdiler. Allah razı olsun

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bay
Can... Siv...
15 Haziran 2024

Aldığım eş takibi hizmetini beklediğim gibi sonlandırdınız yanılmadım çünkü hep şüpheler vardı içimde artık herşey bitti şükür. My dedektiflik ekibine teşekkür ederim iyiki sizlerle çalıştım güvendim çok sağolun

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bay
Ilg... Gam...
12 Haziran 2024

Merhaba. Benimde başıma gelir mi gelirse ne yaparım diye önceden hep internette dedektif hizmeti alanların yorumlarını yaşanmıslıklarını okuyup kendi kendime söylenirdim. Bu ya benimde eşimin aldattığından şüphelendiğim için türkiyede dedektiflerin bu işleri çözdüğünü biliyordum. Ama okadarda çok dolandırıcı dedektif adı altında insanları mağdur edenleride gördüm. Aslında bir yandanda korkuyordum. Ama öyle bir şirket buldum araştırdım polis arkadaşım bile o dedektiflik şirketinin adını verdi my dedektiflik şirketi hiç düşünmeden çalışabilirsin dedi. Hemen vakit kaybetmeden arayıp dedektif mehtap hanımla durumu görüştük sağ olsun çok iyi bir kişi. İzmir ve 80 ilde 16 ülkede başarı almış adı duyulmuş hukukçu bir bayan. İşim için gereken prosedürleri gerçekleştirdik ekipleri işime başladılar ve kılçıksız anlaştığımız süre içinde eşimin aldattığını ispat ettiler delillerle sabit.tir. İşimin sonundada ben gibi mağdur aldatılan insanlara yardımcı olabilmek adına bu yorumu yapıyorum. Sizlerde hiç düşünmeden dedektiflik hizmeti alacaksanız bu kurumsal şirketle çalışabilirsiniz. Herşey adına baştan sona teşekkğr eder yolunuz açık olsun diliyorum.

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Vil... Kay...
12 Haziran 2024

Bu kadar kolay biteceğini hiç tahmin etmiyordum sizlerin sayesinde gercekleri gördüm eşimin ne kadar yalancı oyuncu oldugunu sadakatsizliğini gördüm. Hiç yanılmadım izmirde eş takibi yapıp bu kadar güzel yorum ve yıldız alan tek şirketsiniz. Bunun nedenini çalışan anlayan ben gibi anlıyor. Hepşnize en çok dedektif mehtap hanıma tesekkür ederim. İzmirde dedektif olarak teksiniz.

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Mar... Ova...
8 Haziran 2024

My wife was cheating on me, my detective work, the best detective in izmir, discovered this and i was very happy. I'm glad i worked with you, thank you..

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Meh... Riz...
8 Haziran 2024

My dedektiflik süper bir yer. Profesyonel. Söz verdim ve dosyamız harika sonuçlarla kapandı. Bizlerde sözümüzde durduk 🙏

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bay
Vel... Zam...
8 Haziran 2024

Kaliteli hizmet+ profesyonel çalışma+ güvenilir dedektiflik+ gizliliğin önemi= my dedektiflik şirketidir. Kısa sürede çözüm ve istenilen delillere ulaşma bu şirket harika tek kelimeyle. Sizlerle çalışmak güzeldi.

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bay
Çet... Eme...
8 Haziran 2024

Sizlerle çalışmak çok güzeldi bu kadar kısa zamanda sonuca ulaşmanız harika oldu benim için profesyonel dedektiflerle çalışmak başka zaten hepinize selamlar olsun.

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Ayş... Dik...
30 Mayıs 2024

Harika hizmet verdiniz bu kadar beklemiyordum işimin kokay biteceğini dedektiflik alanında çok başarılı olduğunuzu okudum biliyordum yanılmadım teşekkğr ederim

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Öyk... Ten...
29 Mayıs 2024

❗️arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun. Özellikle özel dedektif tutacak kişilerin dikkat etmesi gereken bir konu. Numarası 0536 368 37 42 numarasından özel dedektifim diye arıyorlar erkek. Özellikle my dedektifliğin adını kullanıyorlar. Kurumsal dedektiflik ya da kurumsal dedektif diye tanıtıyor kendini sakın inanmayın. Paranızı alıyor hadi onuda geçtim şantaj yapıyor tehdit ediyor sakın arkadaşlar dikkat edin dedektif ücretlerini de çok az tutuyorlar ama hizmet vermiyorlar dikkat edin. Bu şirketin 08508889090 numarası birde heryerde yazan 05339478590 numaları dışında my dedektiflikten arıyorum diyenlere inanmayın

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bay
Pol... Zey...
29 Mayıs 2024

Eşimin tatil için gittiği çeşmede şüphelerim nedeniyle takip ettirmek için dedektif tuttum internetten araştırdım en güvenilir dedektiflik şirketi my dedektiflik geldi arayıp bilgi aldım. Ve bu işi onlara bıraktım anlaştık eşimin 1 hafta tatil için gittiği yerde erkek arkadssı varmıs zaten yakınlıkları delillerle sabit şüphelerimde haklı çıktım ve boşanma aşamasına girdik avukatlarım ilgileniyor bu süreçte bitecek inşallah emekleri için herkese tesekkür ederim iyiki varsınız

Devamını Oku...
Özel Dedektif Yorumu Yapan bayan
Rüm... Rez...
24 Mayıs 2024

Eş takibi için özel dedektif arıyorsanız my dedektiflik kesin çözüm 👍👍

Devamını Oku...
ALDIĞINIZ HİZMETİ DEĞERLENDİRİN
Kaç Yıldız Hizmet Aldınız?
CAPTCHA
Başa Dön